Je eigen virtuele bibliotheek: Libra

23 04 2008

Met Libra bouw je een database op van al je dvd’s, boeken, cd’s en computerspelletjes. Deze collectie kun je op allerlei maniere sorteren. Titels kun je toevoegen door de naam in te tikken en het programma te laten zoeken -jammer genoeg gebeurt dat zoeken alleen in Amazonwinkels, grmbl. Nu, je kunt in dat geval natuurlijk ook handmatig je boeken invoeren -een boek of dvd aan je collectie toevoegen is overigens heel simpel en kun je bijgevolg heel snel doen.

libra

Het programmaatje beschikt ook over een sectie Friends, waarin je de gegevens van al je vriendjes kunt toevoegen. Gekoppeld aan de uitleenfunctie binnen het programma kun je vanaf nu ook razendsnel zien welk boek je aan wie uitgeleend had -interessant.


Acties

Information

One response

26 04 2008
MacGyver

Het is een leuke gratis kloon van Delicious Library, maar voordat ik mijn hele collectie erin zet zou ik toch eerst zeker willen weten dat de ontwikkelaars er nog aan werken. Op de blog van Libra is al sinds september vorig jaar al niks meer geschreven en sinds dat moment zijn er ook geen updates meer uitgekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: